Forum poświęcone Pandemonium OTS
Administrator
Myślę, że bez sensu, jeśli mapka ma dużo teleportów.
Pandemonium OTS musi też mieć coś z RPG .
Jeszcze się nad tym zastanowię, aczkolwiek najpierw muszę zdobyć Map Edytora.
Ja Bym Zmniejszył Exp .. Bo to troche bez sensu jak w jeden dzien mozna wbic 800k lvl ... i wiecej sie juz nie da bo debug . Troche lipnie . Ale mam nowy pomysł .. mozna zrobic Nowe wyspy i qesty ktore sie trudno robi ze np. trzeba z jakiegos stworka cos wylocic .. zbierac zeczy na Items zeby był Ots ciekawszy . Powiekszyc Mape i porobic Expy nowe .. te pojedyncze pokoje z Monsterami sa lipne .. bo debugi wyskakuja .. ale jak by sie zrobilo Exp np. Bossa ze nie wychodzi odrazu po 10 tylko trzeba je zbierac .. Mialem kiedys własny Ots i wiem co jest dobre ...
Użytkownik
Aiven napisał:
Ja Bym Zmniejszył Exp .. Bo to troche bez sensu jak w jeden dzien mozna wbic 800k lvl ... i wiecej sie juz nie da bo debug . Troche lipnie . Ale mam nowy pomysł .. mozna zrobic Nowe wyspy i qesty ktore sie trudno robi ze np. trzeba z jakiegos stworka cos wylocic .. zbierac zeczy na Items zeby był Ots ciekawszy . Powiekszyc Mape i porobic Expy nowe .. te pojedyncze pokoje z Monsterami sa lipne .. bo debugi wyskakuja .. ale jak by sie zrobilo Exp np. Bossa ze nie wychodzi odrazu po 10 tylko trzeba je zbierac .. Mialem kiedys własny Ots i wiem co jest dobre ...
Zgadzam sie z Aiven jest to bardzo dobry pomysł i przyciągnie dużo nowych graczy
Administrator
Jeżeli będę u siebie w domu (Bo tam mam Map Edytora), to coś wam nowego (Jakiś Queścik) dodam
Proszę o cierpliwość i wyrozumiałość.
A co do expa to troszkę go pomniejszyłem.
Pozdrawiam.
Nie !!!!
Broń Boże
Wtedy z ots zrobilba by sie latwa i niepotrzebna ciamajda
OTS m byc na wzór rl a nie jkies teleporty obok siebie! takie tp ewentualnie zrobic z orkami dragami i jakimsslabymi potworami dla low lev
Też tak sądzę grałem na takich otsach z tp i to jest nie fajne.
Ostatnio edytowany przez Lobus16 (31-01-2010 14:32:49)
Widzicie moje pomysły są dobre i uzasadniają to inni ;D <- ale ortografia dalej na bakier.
Myślę że . . . więcej w pomysły.
//
Ort.